D'ale Urechii

Saturday, July 2, 2011
Si pentru ca fanii mei sa nu fie dezamagiti, ma simt nevoit sa postez din nou.
Ma lasa si pe mine viitoarea doamna sa imi mai bag nasu’ sa intretin lumea. Noroc ca nu se pricepe la muzica si ca nu e langa mine sa vada ce scriu si ca am furat laptopu’ ca altfel...
Si ca sa nu mai batem in juru tufisului (pentru vorbitorii de engleza) sa trecem la subiect.

Sa o luam pe genuri:

Pentru manelisti: sper ca nu avem. Daca va simtiti cu musca pe caciula va rugam sa ramaneti acasa.

Pentru varsta a 2 a (care stim ca inca sunt tineri in sufletele lor (not)): vom incepe cu trupa Deane’s. Daca nu stiti cine sunt...treaba voastra. Google it ca doar nu o sa va dam mura in gura. Tot ce trebuie sa stiti e ca o sa fie live, ca sunt un big band (adica e multi – la ultima numaratoare 20 si canta la multe instrumente) si ca baga fain (Sinatra, Elvis, Beatles, Nina Simone, Dean Martin si altii de care nu ati auzit).

Pentru rockisti : in cazul in care v-ati speriat ca mergeti la o nunta clasica, linistit-va o sa fie rock si nu la sfarsitul party-ului cand se duce categoria mentionata anterior la nani. O sa se dea si din cap, desi sunteti niste boshorogi si voi si nu mai aveti din ce da. Va bagam si voo macar o balada de la Guns sau Metallica. Aaa sa nu uit: o sa cante si ceva baieti care se lauda ca stiu muzica (desi daca stiau, cantau pe afara). Vor fi membri  ai unor trupe de renume...local si cateodata chiar national: Indian Fall, Deliver the God (cunoscuti in lumea interlopa ca Ficatii)si Code Red . Nu stiu ce o sa faca acolo pentru ca i-am lasat sa ne surprinda. O sa se combine intre ei si o sa cante ce nu canta de obicei (sper). Nu pentru ca nu ar canta bine, ci pentru ca vrem sa nu ne plece invitatii. 

Pentru restu’: formatia mp3 live avand ca front man pe DJ Nemo. Playlist-ul e aproape gata si a fost facut de noi. La el va contribui Nemo cu ce ii trece prin cap (avem incredere in el, pentru ca stie ce ne place).

Aaa mai era o gashca – popularii. O sa fie si din asta, ca doar nu e party fara populara. Vom avea si o gasca de baieti si fete in frunte cu maestrul si instructorul popular Bulan, care o sa va ia la dans.

Va mai fi un moment live prestat de magnificele Oana si Anamaria care o sa va intretina cu cover-uri  dupa piese misto.

NU o sa avem pinguini, meniaizi si alte piese clasice de nunti.

Avand in vedere ca mirii e campioni nationali ...o sa fie si salsa, da’ asta e moment surpriza.

Reguli (decat 2):
-          Nu stresati DJ-ul pentru ca nu se fac dedicatii (fara umar umar  umar). DJ-ul pune ce ii dam noi si ce vrea muschiu’ lui. Ce la Bamboo mergeti la DJ sa ii ziceti ce sa puna?Nu ma intereseaza ca sunteti beti si ca o sa comentati a doua zi ca nu v-am pus Voltaj – Ca la 20 ani (asta va zic sigur ca nu o sa fie). Daca piesele voastre preferate credeti ca nu o sa fie pe lista va rog sa veniti cu mp3 player si cu casti.

-          Nu asteptati sa inceapa mirii sa danseze. Dansul miresei o sa fie dupa ce mirele o sa bea 100 de uischi ca sa prinda curaj. S-ar putea sa dureze un pic pentru ca o sa incep cu bere asa ca daca va gadila talpile nu aveti decat sa incepeti sa dansati. 

-          Hai ca o bag si pe a 3 a desi e mai mult sfat. Nu veniti la party ca la o nunta obisnuita pentru ca o sa fiti dezamagiti. Este PARTY/FEST/dezmatz. Vrem sa va simteti bine si sa faceti ce aveti chef.We will baldly go where few have gone before.

-          Hai si pe a 4 a. Daca simtiti ca va chinuie talentul, avem o scena profesionala cu sunet si lumini unde puteti sa va dati in spectacol. Aveti grija ca party-ul e filmat si s-ar putea sa va treziti pe youtube. Veniti cu instrumentele de acasa.

A postat El Bobo.

0 comments:

Post a Comment